Men bloggen var ikke død… Kreativiteten lenge leve

Det er mye jeg kunne ment meget om den siste tiden. Mannegruppa Ottar, Den amerikanske valgkampen, Therese Johaug, hvem som røk ut av skal vi danse,  bare for å nevne noe. Jeg har selvsagt meninger om alt dette, men det er ikke gjenstand for dagens blogg.

 Kreativitet er…

20161015_233020
Halloweenverksted. Pappmasjegresskar 🎃

Det har vært stille på bloggen lenge, men det er ikke fordi jeg ikke har kreative ideer, det er bare for mange av dem. Jeg kaller det kreativt spreng! Det er som ping-pong baller som spretter rundt, og som jeg så vidt får tak i, skrevet en setning eller to om, før hverdagen innhenter meg, med tusen andre gjøremål!

20161018_185848
Idé til en liten bok om jakten på lykken i de SMÅ tingene.

Jeg er tusen-prosjektetenes mor og jeg hadde som nyttårs-forsett at jeg ikke skulle begynne på et nytt prosjekt før jeg var ferdig med de jeg hadde. Januar hadde ikke blitt snudd på kalenderen før det forsettet var en saga blott. Og Pinterest gjør ikke saken lettere, jeg har et board som heter projects to try… der er det mye. På boardet Things I´ve made  ligger det ett bilde…

20161018_185633
Et av utallige strikke/hekleprosjekter.✃

Og som tusen-prosjektenens mor, har jeg jo selvsagt fått tusen-prosjektenes barn. De har minst like mange ideer som de vil at jeg skal hjelpe dem med å sette ut i live. Heldigvis har “noen” vært raus med kreativgenet i familien, så første spillefilm ble laget ved hjelp av deres kusine Nora Øien.

 

Omsider ble prosjekt Lavalampe en realitet i løpet i helga. Et prosjekt Aigin har funnet inspirasjon til på Youtube. Jeg har ikke stilt opp med annet enn mobilen som kamera, men gu´ så morsom lørdagsettermiddagen ble…

 

Og denne gangen ble lavalampa viktigere enn hvem som røk ut av skal vi danse!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *